Pins of World

Benvinguts al meu blog personal, on podreu seguir tots els meus passos a l’altra punta del món (i més enllà)

Sí. Pels que no ho sabíeu, vaig decidir marxar a Austràlia el passat gener per estar-m’hi uns quants mesos aprenent anglès; la meva gran llosa i mancança en aquest món laboral i social tant globalitzat. I això ho dic per la primera raó que m’ha empès a fer aquest blog:

  1. Sóc periodista (o almenys tinc la llicenciatura, això de ser o no ser depèn de com t’ho miris. Segons la Wikipedia l’Álvaro Ojeda també ho és, tot i que jo en tinc els meus dubtes). I avui dia, si ets periodista, sense un bon anglès no ets res. Per tant, em sento obligat moralment a fer servir les meves capacitats literàries per tal de no rovellar-me while I improve my english, madafakas.
  2. Tenir contents al pare i a la mare. Al cap i a la fi, és gràcies a ells que existeixo i que sóc la meravellosa persona en la què m’he convertit gràcies a la seva educació i bon fer. Em puc permetre escriure quatre coses per fer-los feliços. A la mare senzillament per no preocupar-la i perquè vol saber tot el que faig (tranquil·la, no cal que estiguis les 24 hores del dia sense dormir davant l’ordinador apretant l’Enter per si he escrit alguna cosa, ja t’avisaré). I al pare per complir amb la màxima que jo i el meu germà portem sentint des de petits: “Aprofiteu el temps. Ja que viatgeu i veieu tantes coses, escriviu-les, que sou periodistes, mamons“.
  3. Intentar ajudar. Si, pel que sigui, aquest blog arriba als ulls d’algú altre fora del cercle dels meus pares i familiars i els quatre amics analfabets que tinc, que els serveixi d’alguna cosa. Ja ho veieu, parlaré clar i català i descriuré precisament i opinaré sobre tot allò que visqui i vegi. Si no val la pena, ho diré sense embuts. Per tant, si em meravello d’alguna cosa, creieu-vos-ho. A vegades penso que en tots aquests blogs de viatges i vive la experiancia de tu vidas no diuen la lletra petita com el preu (metafòric i literal) que has de pagar per fer-ho. Encara que no sé si fer cas a un imbècil com jo és una bona idea, també explicaré els consells o tips que vagi descobrint. Si em feu cas o no, ho decidiu vosaltres.
  4. I què collons, per fer una mica d’enveja. La teoria és que me n’anava a Sydney a estudiar anglès i treballar. Ja s’entén que quan te’n vas a l’altra punta del món no és per quedar-te a una ciutat estàtic i que visitaràs el país en general. Però m’he acabat trobant que faré bastants viatges a llocs exòtics i països circumdants i això encara dóna més valor i currículum per fer aquest blog.

So, per aquestes raons ha nascut Pins of World. I perquè aquest nom? Sembla el d’un joc bèl·lic americà molt underground i potent oi? Doncs és el més descriptiu que he trobat. Els que em conegueu sabreu que si em dieu Joan difícilment em sentiré al·ludit. Pins o Juju són els meus sobrenoms, i vaig pensar que Juju of World podria crear alguns dubtes sobre la intenció i temàtica del blog. A més, pin significa xinxeta en anglès. I de ben segur que heu vist (o heu fet) el típic mapa amb xinxetes en els llocs on heu estat. Doncs això. Pins of World. Llocs del món. Incloent-m’hi a mi. Easy.


 

3f1406d5-bc4d-40fc-9991-66f0fa663e07 copia.jpg

No és Photoshop. Sóc jo davant l’Òpera de Sydney. El must més must de la ciutat que vaig tatxar el primer dia.


 

9 comentarios en “Pins of World

  1. Ferry dijo:

    Very good idea! And very nice friends and pictures. We love seeing you working so hard. Enjoy life while learning english. Definitively I will follow Pins of World. Rgds.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s